EatMyBill: Vi æder dine regninger…

read 2 min.

Da August Sønderskov Darré for lidt over et år siden manglede penge sidst på måneden, til at betale sin p-bøde, undersøgte han om det var muligt at splitten den i bidder. Det fandt han hurtigt ud af, at det ikke var. Og så tog han sagen i egen hånd.

Der er et ordsprog der siger, at ”nød lærer nøgen kvinde at spinde”. Og måske er der noget om snakken, for rigtig mange start-ups bliver skabt, fordi grundlæggerne står overfor et problem, der ikke er en løsning på. Sådan var det også for den 23 år gamle iværksætter og grundlægger af EatMyBill August Sønderskov Darré. 

”Vores kunder synes bare, at det er langt nemmere at lade scanneren klare jobbet, når girokortet, bøden eller regningen skal betales.
Det synes jeg helt ærligt også selv.”

August Sønderskov Darré, Founder

En parkeringsbøde sidst på måneden, en serieiværksætter far (red. ja, den er god nok, August og Allan er i familie) og et problem uden en løsning – blev begyndelsen på EatMyBill. Med en investering fra Global Roadrunner og Vækstfonden i ryggen kunne appen se dagens lys i sensommeren 2020.

Under et år gammel og indstillet til FHIDs E-handelspris
EatMyBill er en Global Roadrunner investering og sammen med start-uppen er vi stolte over, at FDIH’s E-handelspris har fået øjnene op for deres app. Prisen er en hyldest til Danmarks dygtigste e-handlere, og EatMyBill er kommet med i kapløbet om at vinde kategorien ”Bedste e-handels App”.

ehandelsprisen_indstillet_eatmybill-kopi

Split beløbet & slip bekymringen
EatMyBill appen hjælper dagligt danskere med at scanne, splitte og betale deres regninger. ”Vores kunder synes bare, at det er langt nemmere at lade scanneren klare jobbet, når girokortet, bøden eller regningen skal betales. Det synes jeg helt ærligt også selv” siger den unge idémand bag, August Sønderskov Darré. Allerede nu har den unge start-up kunder der splitter og betaler for telefonregninger, vinduespudsning, abonnementer, tandlægeregninger, p-bøder, fartbøder, service på bilen, selvrisiko og meget mere. Og så er appen også blevet stedet, hvor kunderne går hen, når der skal sendes en klage over en p-bøde. 

Scanner-funktionaliteten hitter!
Den funktionalitet der pt. henter flest kunder ind, er scannerfunktionen i appen, der gør det superenkelt og nemt at få overført informationerne fra girokortet, regningen eller bøden til betalingsmodulet. Herefter er det nemmere end nemt enten at splitte regningen, girokortet eller bøden op i mindre bidder, eller at betale det hele på en omgang.

Men hvorfor ikke få syn for sagen selv. Hent appen og prøv selv, hvor nemt det er – næste gang du har brug for at få en regningen ud af verdenen.

eatmybill_banner-scaled-1

pre-footer-icon
Få de seneste nyheder & ressourcer direkte i din indbakke