Odeno: Bør du sende din virksomhedstelefoni på slankekur?

read 3 min.

Føler du også at din virksomheds telefonregning fylder lidt for meget i landskabet? Send din regning ind til Odeno og lad dem give din telefoni en komplet makeover.

For blot 1,5 år siden, i august 2019, mødte Mads og Bertin deres mentor, Brian og sammen startede de Odeno – et selskab der gør tingene på din måde.

De har alle selv siddet som sælger-Helge i et callcenter og oplevet at kunderne har måttet tilpasse sig abonnementer, de egentlig ikke havde brug for. Derfor valgte de at vende det hele på hovedet, og fandt på at skabe en virksomhed, der tilpasser abonnementet til kundens behov i stedet.

 

Skaermbillede-img

 

Ved at tilpasse abonnementet til kunden og ikke omvendt, har Odeno haft stor succes med glade og tilfredse kunder, der alle har ”tabt et par kilo” og sparet mange penge på deres virksomhedstelefoni.

“Odeno er den eneste service til virksomheder, der indhenter tilbud på erhvervstelefoni baseret på data.”

Let the magic happen

Upload din faktura til Odenos AI system, læn dig tilbage og glæd dig over minimal ventetid. På ganske få sekunder har den magiske kedel brygget en god portion skræddersyede løsninger til dig. Du vælger frit fra menukortet, den løsning der passer til dig og din virksomhed. På listen ser du også den garanterede besparelse, så du ved præcis hvad du får ud af at vælge de forskellige løsninger. Det lyder magisk, men i virkeligheden er det et topmoderne, komplekst AI system der på ganske kort tid trækker al relevant data fra din faktura, og bagefter spytter en bunke bedre alternativer ud. Heldigvis er det ikke noget kunderne behøver sætte sig ind i – de skal bare uploade deres seneste faktura, og se magien udspille sig.

De unge, innovative herrer har ramt hovedet lige på sømmet, og har fundet løsningen på et af de der irriterende rugbrødsproblemer – dem vi altid udskyder at tage os af.

 

Skaermbillede-img2

One size doesn’t fit all

… er præcis det mantra vi arbejder ud fra hos Global Roadrunner. Vi synes at Odenos koncept om at lave skræddersyede løsninger til kunderne er helt genialt. Derfor har vi også hjulpet dem lidt på vej med vores egen erfaring inden for start-ups og iværksætteri.

Det har Global Roadrunner hjulpet med

  • Kommunikationsstrategi
  • Evaluering af teamets talentmasse og bæredygtighed
  • Sammensætning af investorpræsentationer
  • Branding og ny visuel identitet
  • Design og udvikling af hjemmeside
  • Tekstforfatning

Først og fremmest har vi hjulpet dem med en masse praktiske ting, såsom at skabe en ny visuel identitet, ved at gennemgå deres hjemmeside og skabe en mere personlig kommunikation.

I Global Roadrunner tror vi også på, at for at en virksomhed skal lykkes, skal den have det rigtige team bag sig. Derfor har vi hjulpet Odeno med at sammensætte en solid bestyrelse og udføre talenttest på deres medarbejdere, for at finde styrker og svagheder i teamet, og bruge folk der hvor de er bedst.

Derudover har vi hjulpet dem med investorpræsentationer, der har skabt grundlaget for de investeringer Odeno senest har modtaget, bl.a. fra vækstfonden.

Og så er det ingen hemmelighed at vi er så glade for at arbejde med Odeno-holdet, at vi bor i samme bygning og deler kontorer. Vi kan nemlig godt lide at være i tæt kontakt med de mennesker og virksomheder vi arbejder med.

 

__________________________________________________

Skal du også have en hjælpende hånd til at gentænke din kommunikation og brand?

Send us your pitch her— så kan vi hjælpe dig med at vækste.

pre-footer-icon
Get our latest news & useful ressources straight to your inbox