BucketBloom: Fra blomsterspild til blomsterspand

read 2 min.

Da Jullie Schytte og Sandie Jurlander første gang mødte op på vores kontor i oktober 2020, var der ingen tvivl hos os om, at vi stod over for to fuldblodsiværksættere med hjertet på dette rette sted.

Jullie havde en årelang erfaring som blomsterhandler med i bagagen og en pris som årets iværksætter i Region Sjælland i 2015. Sandie kom fra eventbranchen med kreativitet og hænderne skruet rigtig på. Og sammen havde de i kølvandet på første bølge af corona-nedlukningen i Danmark, stablet et helt nyt blomsterkoncept på benene, med salg af blomster på abonnements basis til både private og erhverv.

De havde døbt forretningen #BucketBloom, fordi det præcis, er hvad du får. En spand med blomster, du selv kan arrangere og sætte sammen som det nu passer i det hjem eller på dit kontor. Og så var der lige den ekstra vinkel, at de begge brændte åbenlyst for at reducere blomsterspild i værdikæden og for at blomster fremadrettet kan blive solgt på en ”grønnere måde”.

” Jullie og Sandie havde ikke bare bygget en funktionel forretning op på rekordtid, de genererede rent faktisk også en pæn omsætning og havde en voksende kundebase”

En abonnementsforretning som #BucketBloom er altid interessant fra et investorperspektiv, bl.a. fordi den skaber recurring revenue og derved going concern. Jullie og Sandie havde ikke bare bygget en funktionel forretning op på rekordtid, de generede rent faktisk også en pæn omsætning og havde en voksende kundebase. Og det er ikke så tit, at en start-up, der er 6 måneder gammel, kan præstere det.

Så vi gjorde det vi altid gør, når vi møder et interessant og energisk team. Vi talent-tester dem og kigger på teamets bæredygtighed, og på hvordan vi bedst kan hjælpe dem med at vækste deres forretning.

 

bucketbloom_girl
Jullie Schytte og Sandie Jurlander, Foundere af #BucketBloom

Rekord høj omsætning i december

I løbet af november investerede vi tid og ressourcer i at hjælpe den lille butik. Vi endevendte deres budgetter og prisaftaler, vi sparrede med dem om markedsføring, nye go-to-marked koncepter, og om hvordan de bedst kunne bringe hinandens kompetencer i spil til #BucketBlooms bedste i fremtiden.

Og i december måned lukkede de to blomsterpiger så året af med en fordobling af deres normale månedsomsætning. Bag deres succes ligger rigtig mange timers hårdt fysisk arbejde, en enorm viljestyrke, idérighed og flere måneders bootstrapping.

 

#BucketBloom bliver en del af Global Roadrunner

I januar 2021 er vores CEO, Allan Sønderskov Darré trådt ind som investor og mentor. Om det, siger de to viljestærke kvinder selv:

” Vi har opnået en milepæl af rang og vi er sååå stolte af os selv!!! Vi har nu helt officielt indgået et samarbejde med verdens fedeste, mest inspirerende og ypperlige investor Allan Sønderskov Darré. Det her er starten på noget nyt og stort, det vildeste eventyr!!! Og vi glæder os til at komme i gang!!!”

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at vækste din start-up, så skriv til os – og send gerne et pitchdeck med – her.

pre-footer-icon
Get our latest news & useful ressources straight to your inbox