Global Roadrunner committer sig til konkret aftale om diversitet

read 2 min.

Vi har sagt ja til noget, vi synes er vigtigt; At skabe og opretholde diversitet i alt hvad vi gør.

Vi er helt vildt stolte af, at vores CEO, Allan Sønderskov Darré, på vegne af Global Roadrunner har underskrevet The Diversity Commitment, som er en aftale, vi har indgået med Female Founders of The Future. 

Vores fineste opgave er at skabe bæredygtige startups. Jo mere diversitet desto bedre fundament for virksomheden. 

Konkrete krav der kan måles på
Aftalen betyder blandt andet, at højst 80% af de startups vi investerer i, må have en ledelse bestående kun af mænd, og bestyrelserne, i de startups vi investerer i, må bestå af højst 70% mænd. 

Teams der har diversitet i forhold til køn, alder og geografi har 50% større sandsynlighed for at tage bedre beslutninger. 

Men diversitet er meget mere end køn, alder og geografi. Diversitet kan være social baggrund, religion, etnicitet, talenter og meget mere. Med en konkret plan fra Female Founders of The Future bliver målet om diversitet hos os selv, og i de startups vi investerer i, nemmere en realitet. Vi har et sted at starte, og vi bliver løbende holdt op på aftalen.

“Vi har sagt ja til noget vigtigt. Det er vigtigt, fordi diversitet bør være elementært, men det er det bare ikke. Vi er en del af et ekstra progressivt miljø – startup miljøet – og vi er nødt til at tænke diversitet ind.”

siger Allan, CEO og fortsætter: “Vi har en travl hverdag, og vi arbejder i de systemiske rammer, vi er vant til. Når det kommer til systemer, der skal ændres, er alle nødt til at blive stillet til ansvar for, at der bliver gjort noget aktivt i forhold til at skabe den ændring. Det hjælper aftalen os med.”

Vi har et ansvar, og vi skal stilles til ansvar for diversitet hos os selv og i de virksomheder, vi hjælper godt fra start. 

Vi håber, at vi kan inspirere til, at andre deltager i mangfoldighedsfesten.

 

pre-footer-icon
Get our latest news & useful ressources straight to your inbox