Og prisen som årets mest aktive Business Angel 2020 går til…

read 2 min.

Vores helt egen CEO, Allan Sønderskov Darré, der altid er på farten, på telefonen, eller i gang med at løse en udfordring. Det er nemlig ingen hemmelighed, at han har svært ved at sige nej til at hjælpe, når han bliver spurgt.

Den 10. december 2020 modtog Allan Sønderskov Darré prisen som “Most Active Angel of the Year 2020”. Og for os der kender ham godt, er det ingen overraskelse. Allan brænder for at hjælpe andre iværksættere med at skabe succesfulde forretninger – for hans mange år son serieiværksætter har gjort ham til en yndet go-to-guy.

Hans aktivitetsniveau og bidrag til økosystemet har været ekstraordinært. I 2019 har han investeret i 6 start-ups og været med til at kickstarte selskabet Iværksætterhistorier, for at udbrede succesfulde iværksætters historier til andre iværksættere.

DanBan, Keystones, Business Angels Syddanmark og Odense Seed and Venture

Allan var med til at stifte Freetrailer tilbage i 2004. I 2018 blev selskabet introduceret på børsen, som siden har vist sig at være ret så fornuftig at investere i Freetrailer aktier. I 2020 forlod han dog posten som CEO i Freetrailer for at etablere Global Roadrunner sammen med Poul Oddershede.

 

Allan_Soenderskov_Darre_GRR
Allan Sønderskov Darré på Global Roadrunner kontoret på Bredgade

 

Derfor tager Allan prisen

Prisen for årets mest aktive business angel bliver uddelt af DanBan, Keystones, Business Angels Syddanmark og Odense Seed and Venture. Begrundelsen for prisen lyder:

”Most Active Angel of the Year 2020 har været medlem af Keystones siden foråret 2017, men startede først med rigtigt at sætte tryk på sine investeringer i 2019 idet han indtil da har arbejdet med sin egen virksomhed, Freetrailer. Hans aktivitetsniveau og bidrag til økosystemet har været ekstraordinært.”

Og begrundelsen fortsætter;

“I 2019 har han investeret i 6 start-ups og været med til at kickstarte selskabet Iværksætterhistorier, for at udbrede succesfulde iværksætters historier til andre iværksættere. Han er desuden også godkendt som Business Angel i Vækstfonden og sidst men ikke mindst har han også været aktiv i Keystones på undervisningsfronten. Vinderen af Most Active Angel of the Year 2020 er serie-iværksætter og business angel Allan Sønderskov Darré.”

Tillykke, Allan. Det er fuldt ud fortjent!

pre-footer-icon
Get our latest news & useful ressources straight to your inbox