Vores Propagator er real-time forretningsudvikling

I vores Propagator spilder vi ikke tiden på generiske programmer eller teoretiske diskussioner. Når vi hjælper iværksættere med at bygge bæredygtige virksomheder op, går vi specifikt efter at styrke og hjælpe dem lige dér, hvor behovet er størst.
allan_whatwedo_
work_globalroadrunner-1

“One size doesn’t fit all” – især ikke når vi taler om at bygge start-ups!

CEO & BUSINESS ANGEL, ALLAN S. DARRÉ

Der er ikke én opskrift.
Her er nogle af de steder hvor vi kan sætte ind

girl-using-phone_

6 Shaping Actions

Vi tror på gør en forskel

01

Tænk som din kunde

For at kunne sælge, er du nødt til at vide hvad der driver din kunde, bruger eller køber. Du er nødt til at forstå problemet, så din løsning kan afhjælpe det. Opfør dig som din kunde, tænk som din kunde og vær som din kunde.
02

Brug hele hjernen

Brug data til at være kreativ, og opfordr folk til at bruge deres talenter. Ligesom du selv bør træne din højre og venstre hjernehalvdel, bør du træne dit team til at gøre det samme. Brug teamets diversitet til at aktivere hele hjernen.
03

Tænd for magien

Vær visionær for fremtiden, og vær læg trædestene til at nå dine mål. Stol på din intuition og dit team. Sæt ild til magien og være en ”freaking wizard” – det er oftest det, der er brug for, når det ser allermørkest ud.
04

Kontrollér frygten

Start-up livet er ofte uden livrem og seler. Og løn!. Uden purpose, passion og peers, er det svært at bevare roen og overblikket, når det brænder allermest på. Når frygt dominerer, taber alle. Så se frygten i øjenen, del den og lær at kontrollér den.

05

Tænk det modsat

Skab rum til det uventede – du kan alligevel ikke forudsige alting. Udfordr din vanetænkning, når du møder en forhindring og stil krav om at gøre noget andet end du plejer. Det bedste kan løsning kan være at tænke det modsatte.
06

Giv det videre

Skab et miljø som passionerede og energiske mennesker søger mod. Giv plads til frihed og personlig vækst og involver mennesker, der både drømmer, tør og handler. Du får hvad du giver – så husk at giv det gode videre.

Skal vi på en rejse sammen?