Mød vores Roadrunners

De bedste råd kommer
fra dem, der selv har prøvet det.

Vores founders er investorer, Business Angels og serieiværksættere. De har erfaring med alt lige fra start-ups til scale-ups, exits og sågar unicorns. Det samme har alle vores støttefunktioner. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være en del af en start-up.
CEO, Co-founder & Business Angel

Allan Sønderskov Darré

Fuldblods Business Angel. Allan er mentor hos CPH Business Academy og Copenhagen Business School, medlem af Keystone og CVX. Han er i bestyrelsen hos Freetrailer, Spiio, Pentalock, PatentRenewals og Luggagehero. Han har investeret i mere end 25 start-ups, primært inden for SaaS, DeepTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi. Han har et internationalt udsyn og et omfattende netværk af investorer, tech-trendsetters og iværksættere.
Co-founder & Business Angel

Poul Oddershede

Poul bygger globale virksomheder baseret på fantastiske ideer. Hans primære interesseområder er strategisk rådgivning, kommercialisering, økonomisk problemløsning og aktivt ejerskab i investeringer. Han har en bred baggrund der dækker både start-ups, scale-ups, finans, bankvæsen, jura, skat og ledelse. Desuden var han medstifter af AirHelp og har investeringer i SaaS, LegalTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi.
Business Development Manager​

Farhad Rasoli

Business developer med +20 års erfaring i startup udviklingsprogrammer og IT baserede venture investeringer. Farhad har solid baggrund i at bygge virksomheder, lede accelerator programmer, opbygge mentorordninger og communities.

Business Developer

Mia Meincke

Project Manager & Entrepreneur

Birgit Kool

Office Assistant
Amalie Koustrup
Office Assistant
Emma de Wit Clausen

Vil du være en del af vores team?

Ledige stillinger

Skal vi på en rejse sammen?

pre-footer-icon
Få de seneste nyheder & ressourcer direkte i din indbakke