Mød vores Roadrunners

De bedste råd kommer
fra dem, der selv har prøvet det.

Vores founders er investorer, Business Angels og serieiværksættere. De har erfaring med alt lige fra start-ups til scale-ups, exits og sågar unicorns. Det samme har alle vores støttefunktioner. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være en del af en start-up.
CEO, Co-founder & Business Angel

Allan Sønderskov Darré

Fuldblods Business Angel. Allan er mentor hos CPH Business Academy og Copenhagen Business School, medlem af Keystone og CVX. Han er i bestyrelsen hos Freetrailer, Spiio, Pentalock, PatentRenewals og Luggagehero. Han har investeret i mere end 25 start-ups, primært inden for SaaS, DeepTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi. Han har et internationalt udsyn og et omfattende netværk af investorer, tech-trendsetters og iværksættere.
Co-founder & Business Angel

Poul Oddershede

Poul bygger globale virksomheder baseret på fantastiske ideer. Hans primære interesseområder er strategisk rådgivning, kommercialisering, økonomisk problemløsning og aktivt ejerskab i investeringer. Han har en bred baggrund der dækker både start-ups, scale-ups, finans, bankvæsen, jura, skat og ledelse. Desuden var han medstifter af AirHelp og har investeringer i SaaS, LegalTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi.
CFO (starter 1. oktober 21)
Henrik Starup

Henrik er en erfaren CFO og COO med erfaring fra mange forskellige virksomheder. Hans kernekompetence er at etablere, strukturere og udvikle virksomheder. Han er dedikeret til udvikling og er desuden mentor ved Copenhagen Business School. Henrik er bestyrelsesmedlem i det børsnoterede selskab Donkey Republic, som han hjalp med at notere i 2. kvartal 2021.

Business Development Manager​

Farhad Rasoli

Business developer med +20 års erfaring i startup udviklingsprogrammer og IT baserede venture investeringer. Farhad har solid baggrund i at bygge virksomheder, lede accelerator programmer, opbygge mentorordninger og communities.

Exec. PA & Facilitator

Sif Bregnballe

Project Manager & Entrepreneur

Birgit Kool

Office Assistant
Emilie Céline Erichsen
Business Developer
Mia Meincke
Junior Venture Analyst

Katrine Lyngby

Junior Venture Analyst
Hugo Linfeldt
veselin
Senior Developer

Veselin Ivanov

Vil du være en del af vores team?

Ledige stillinger

Skal vi på en rejse sammen?

pre-footer-icon
Få de seneste nyheder & ressourcer direkte i din indbakke