Mød vores Roadrunners

De bedste råd kommer
fra dem, der selv har prøvet det.

Vores founders er investorer, Business Angels og serieiværksættere. De har erfaring med alt lige fra start-ups til scale-ups, exits og sågar unicorns. Det samme har alle vores støttefunktioner. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være en del af en start-up.
CEO, Co-founder & Business Angel

Allan Sønderskov Darré

Fuldblods Business Angel. Allan er mentor hos CPH Business Academy og Copenhagen Business School, medlem af Keystone og CVX. Han er i bestyrelsen hos Freetrailer, Spiio, Pentalock, PatentRenewals og Luggagehero. Han har investeret i mere end 25 start-ups, primært inden for SaaS, DeepTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi. Han har et internationalt udsyn og et omfattende netværk af investorer, tech-trendsetters og iværksættere.
Co-founder & Business Angel

Poul Oddershede

Poul bygger globale virksomheder baseret på fantastiske ideer. Hans primære interesseområder er strategisk rådgivning, kommercialisering, økonomisk problemløsning og aktivt ejerskab i investeringer. Han har en bred baggrund der dækker både start-ups, scale-ups, finans, bankvæsen, jura, skat og ledelse. Desuden var han medstifter af AirHelp og har investeringer i SaaS, LegalTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi.
Business Developer

Mia Meincke

Office Assistant
Amalie Koustrup
Office Assistant
Emma de Wit Clausen

Vil du være en del af vores team?

Skal vi på en rejse sammen?