Mød vores Roadrunners

De bedste råd kommer
fra dem, der selv har prøvet det.

Vores founders er investorer, Business Angels og serieiværksættere. De har erfaring med alt lige fra start-ups til scale-ups, exits og sågar unicorns. Det samme har alle vores støttefunktioner. Alle på holdet ved, hvad det vil sige at være en del af en start-up.
CEO, Business Angel & Mentor

Allan Sønderskov Darré

Fuldblods Business Angel. Allan er mentor hos CPH Business Academy og Copenhagen Business School, medlem af Keystone og CVX. Han er i bestyrelsen hos Freetrailer, Spiio, Pentalock, PatentRenewals og Luggagehero. Han har investeret i mere end 25 start-ups, primært inden for SaaS, DeepTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi. Han har et internationalt udsyn og et omfattende netværk af investorer, tech-trendsetters og iværksættere.
CFO & Business Angel

Poul Oddershede

Poul bygger globale virksomheder baseret på fantastiske ideer. Hans primære interesseområder er strategisk rådgivning, kommercialisering, økonomisk problemløsning og aktivt ejerskab i investeringer. Han har en bred baggrund der dækker både start-ups, scale-ups, finans, bankvæsen, jura, skat og ledelse. Desuden var han medstifter af AirHelp og har investeringer i SaaS, LegalTech, FinTech, GreenTech og deleøkonomi.
Chief Strategy Officer
Lene Nellemann
Strategisk planlægning, forretningsudvikling og talenttestning. Lene er exceptionelt god til at læse folk og hjælpe dem med at vokse. Hun har selv været iværksætter i et lille årti. Hendes forretningsmantra er, at alle virksomheder skal mestre to ting – at sælge og levere – for at opnå succes.
Head of Creative

Julie Randazzo

En æstetiker helt ind til benet, med en solid baggrund inden for branding, design og den digitale verden. Julie har med sin brede portfolio, skabt brand identiteter og grafiske løsninger for en lang række start-ups og scale-ups. Tidligere Head of Creative hos Goodiebox, hvor hun ledede et internationalt team af designere og fotografer. Julie har en sand passion for meningsfuld branding og fantastisk UI.

Business Development Manager​

Farhad Rasoli

A strategic and value-driven business developer with 20+ years experience of a portfolio of startup development programs and Hi-Tech/IT based new venture investment. Strong background in venture building, business planning, running pre-accelerator programs, establishing mentor programs, startup community building and business relationship management.
Personal Assistant

Sif Bregnballe

Project Manager & Entrepreneur

Birgit Kool

Business Developer
Mia Meincke
Senior Product Designer

Sylvia Dickoh

Digital Content Writer

Sacha Bavnhøj

Photographer
Sofie Hvitved
Fullstack Developer

Xin Chen

veselin
Senior Developer

Veselin Ivanov

Junior Venture Analyst

Katrine Lyngby

Junior Venture Analyst
Hugo Linfeldt
Junior Venture Analyst
Mille Køhnke Lindstrøm
Technical Associate
Teodor Jonasson
Office Assistant
Emilie Céline Erichsen
Office Assistant
Anina Sommer Fabricius
avatar-kopi-2
Junior Data Analyst

Rasmus Holst Andersen

Chief Technology Officer
Anders Lisdorf

Anders er iværksætter og forfatter med fokus på data, fintech og cirkulær økonomi. Ud over at skrive bøgerne “Demystifying Smart Cities” og “Cloud computing” har Anders tidligere arbejdet som freelance konsulent og blandt andet været ansvarlig for udvikling af New Yorks dataservices. Han har stor interesse i, hvordan nye teknologier virker og hvordan de kan bruges til at løse verdens problemer.

avatar-kopi-2
Junior Venture Analyst

Daniel Vejlgaard

Vil du være en del af vores team?

Ledige stillinger

Skal vi på en rejse sammen?

pre-footer-icon
Få de seneste nyheder & ressourcer direkte i din indbakke